“Je blik zal enkel helder worden wanneer je in je hart kijkt.
Wie naar buiten kijkt, droomt. Wie naar binnen kijkt, wordt wakker.” (C.G. Jung)

Sensi-therapie

De Sensi-therapie is gericht op de zelfgenezende werking van het lichaam. Het herstellen van onbalans op energetisch, fysiek en geestelijk niveau, wordt op een unieke, krachtige en zeer brede manier aangepakt. De mens wordt als samenhangend geheel beschouwd en benaderd.

Opgedane ervaringen, lang geleden of recent, veroorzaken een bepaalde toestand in je lichaam. Belastende ervaringen veroorzaken ‘ladingen’ en ‘blokkades’. Deze verstoren de energetische doorstroming en kunnen zich openbaren als lichamelijke- en geestelijke klachten en overgevoeligheden. Denk bijvoorbeeld aan gevoelens van ontevredenheid, spijt, irritatie, verdriet, angst, jaloezie en boosheid, spanningen, concentratieproblemen, hyperactiviteit, allergieën, pijn en disfunctioneren.

Het is van groot belang de (energetische) doorstroming weer op gang te brengen, zodat het lichaam weer in balans komt. Dit vormt namelijk de basis voor een goed functioneren, kunnen leren, inzien, welzijn en tevredenheid. Sensi-therapie helpt hierbij.