“De opperste wijsheid blijft die van het hart.” (Indiaanse spreuk)

Therapeut

Mensen en natuur zijn een rode draad voor mij. De interactie tussen deze twee komt helemaal terug in de Sensi-therapie. Toen ik in 2007 met de Sensi in aanraking kwam werd ik meteen geraakt door de effectiviteit, de eenvoud en de open benadering.

Hoe makkelijk zoeken we de antwoorden buiten onszelf? Gaan we vergelijken, beoordelen en rangschikken en voelen we ons afhankelijk van...?
Zelf vergeleek ik mezelf te vaak met anderen. Vooral met dat wat anderen ‘zouden vinden’ en ‘zouden willen’. Ik vergat mijzelf te vaak, door meer open te staan voor mijn omgeving dan voor mijn eigen behoeften en gevoelens.

Inmiddels ken ik het plezier van ‘luisteren naar mezelf’! En ook wat dit positief kan betekenen voor de omgeving. Dit plezier gun ik iedereen.
De antwoorden liggen dichtbij! Met behulp van de Sensi-therapie, pure aandacht en een open houding, ben ik in staat dit anderen ook te laten ontdekken!
Ik beleef er enorm veel voldoening aan om mensen, van alle leeftijden, te assisteren bij het (opnieuw) vinden en erkennen van zijn of haar Eigen Waarde en onafhankelijkheid!

Jolanda van den Heuvel-de Jong